Differences between revisions 7 and 8
Revision 7 as of 2007-02-27 13:01:15
Size: 1777
Editor: hordaland
Comment:
Revision 8 as of 2009-09-20 21:52:45
Size: 1777
Editor: localhost
Comment: converted to 1.6 markup
No differences found!

MoinMoin Wiki

En WikiWikiWeb er et kollaborativt hypertekst miljø, hvor styrken ligger i enkel adgang til og redigering av informasjon. Denne wiki kan også lenke til InterWiki rommet.

MoinMoin er en Python WikiClone, baseret på PikiPiki. Navnet er et utbredt tysk slang-uttrykk beskrevet på siden MoinMoin. Hvis du kører en Wiki vha. MoinMoin bees du tilføye den til siden MoinMoinWikis. Det er bidrag av kode på sidene MacroMarket, ActionMarket og ParserMarket. Flere detaljer og ytterligere emner finnes på MoinMoin-siden.


Du kan redigere enhver side ved å klikke på lenken i bunnen av siden. Flere sammensatte ord med store begynnelsesbokstaver danner et WikiName, som er en hyperlenke til en annen side. Klikk på tittelen for å få en oversikt over alle sider som refererer til denne side. Sider som ennå ikke er opprettet er markert med et spørsmålstegn: Klikk på lenken for å opprette siden.

For en oversikt over denne site og hva den inneholder, se siden SiteNavigering.

Hvis du vil lære mer om hva en WikiWikiWeb er, kan du lese WhyWikiWorks og WikiNature. Du kan dessuten kikke i WikiWikiWebFaq.


Interessante steder å begynne:

ForSide (last edited 2009-09-20 21:52:45 by localhost)